body computer problem? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 28-10-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2007
Posts: 2

Member car:

alfa romeo 147

Not Happy body computer problem?

the car did not start. i changed baterry and body computer as i was told. But the problems remain. The engine light (ingnition) on the dashboard is lightened, the car does not start immidiatelly and the odometer does not show the kilometers . Can anyone tell me what's the problem?
ckallos is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
evilscotsman's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: Fife, Scotland
Posts: 441
Images: 1

Member car:

2003 156 JTD 1.9

Re: body computer problem?

your chip key may be faulty, sounds like the immobiliser acting up or poor battery connections and earth cable.
evilscotsman is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

body , computer , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome