alfa gt front side lights not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 19-12-15 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2008
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 46
alfa gt front side lights not working

Help !!!

my wifes 55 plate GT 1.9 JTDM front side lights and n/s main light stopped working. rear ones are fine and everything else works ok.

any idea's as fuses checked

could it be a relay somewhere?

vinnyB is offline  
Sponsored Links
Status: -
Bobber's Avatar
Join Date: Oct 2015
County: -
Posts: 5
Should be the body computer... :/
Bobber is offline  
Status: Why bother with 3 cylinders when 6 will do?
AO Silver Member
Mymatemarmite's Avatar
Join Date: Sep 2012
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 1,679
Have you checked the bulbs?? (you haven't said whether you have or not)

I had both dipped beam fail at the same time on me a few months back.
Mymatemarmite is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

alfa , front , lights , side , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome