failed :( - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-09-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 41

Member car:

156 2.0ts

Help failed :(

hi guys, my beastie failed its nct (irish version of mot) today. it was on the suspension test, they have a machine that shakes the life out of the car, very distressing to watch, and they say i have a suspension imbalance of 65% on the front axle???? does this mean i need shocks, springs or both. please help.
note. i replaced front upper wishbones and drop links and allthough it stopped the rattling for a while, some has come back despite all attempts of tightning, both loaded and unloaded. is this related? i also used copper grease on all fasteners due to a lifetimes experience of working on siezed jap motorcycle bolts. was i wrong to do this? does it prevent nylock nuts from locking?
mo biker is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome