Problem with gt alarm - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-07-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2015
County: -
Posts: 4
Problem with gt alarm

Hey guys.

I've searched the forum but haven't found any similair problem. Bought a 2005 GT a couple of weeks ago and I have problems with the alarm.

When I use the fob to lock, the alarm indicator starts blinking in red. However,

1) I hear no "beep" as I have read should be heard. Could this have been disabled?

2) I can't, how much I try, set the alarm off to test it. I have locked the car with fob when I'm still inside and the alarm indicator starts blinking, but nothing happens when I move or open the door from inside. I have checked the only fuse I could find that's related to the alarm (F39 volumetric protection)

Any thoughts?
cooflar is offline  
Sponsored Links
Status: And on the eighth day God made Alfas..!
AO Gold Member
pendragonfalls's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: Ireland
County: Carlow
Posts: 6,590
Images: 20
Beep can be disabled. I done mine.

Test the alarm's working. Lock with the button, then after a minute or so, open the door with the key and the alarm should sound.
pendragonfalls is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

alarm , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome