Engine Management System Failure? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 27-04-15 Thread Starter
Status: -
AO Member
Yellow Peril156's Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Norfolk
Posts: 211
Images: 2
Engine Management System Failure?

Had a new drive belt fitted today and ever since I picked it up I have the above warning flashing every few minutes.

Anything to worry about or an Alfa idiosyncrasy?

A disconnect battery reset job perhaps?

156 2.4 JTD 10v Sportwagon
Yellow Peril156 is offline  
Sponsored Links
Status: loving the alfa
AO Member
rc_addicted's Avatar
Join Date: Mar 2015
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 883

Member car:

147 jtd 16v mjet

Probably need to fault read and clear
rc_addicted is offline  
Status: -
AO Member
Hugh Myles's Avatar
Join Date: Aug 2007
Location: Sligo, Ireland.
Posts: 790

Member car:

156 2.4 JTD SW

Generally serious if it keeps beeping........
Hugh Myles is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

engine , failure , management , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome