Alfa 147 'oil pressure' & 'rear fog light' warning - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-04-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2015
County: -
Posts: 1
Alfa 147 'oil pressure' & 'rear fog light' warning

This is my first post so bear with me. I've had my Alfa 147 2.0 TS Lusso for nearly a year now and just before its due for its MOT It has decided to throw a whole host of problems at me. Recently I had the ASR, ESP, ABS, VDC failure which turned out to be just a loose connection on the battery. I wish to thank the good people on here for showing me this solution.
I'd had the 'Rear Fog Light Failure' warning before but now it is every time I drive it and now after driving for a few mile I get a 'low engine oil pressure' warning too. I'm seriously hoping this is all down to a few dodgy wires but I'm hoping for someone to shed some light on this. I've had an Alfa before so I am aware of the oil consumption, it has plenty of oil in. I keep a rigorous check of the levels(especially now) and I recently did put in roughly half a litre as it was lower than expected. I have checked for leaks and I've found nothing.

Let me know what you think.

James5788 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , fog , light , oil , pressure , rear , warning

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome