Alfa 147 Sidelights Not Working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-04-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2014
Location: United Kingdom
County: Norfolk
Posts: 1
Alfa 147 Sidelights Not Working

Both the front sidelights on my Alfa Romeo 147 aren't working, I've got the headlights out and tested the bulbs on the meter and they seem to be fine.
I've now checked all the fuses and they're also fine.
The side light bulbs definitly work as I used a wire and put it directly from the battery to one of the sidelights, causing both of them to turn on.
I also have the error messages 'right/left side light failure'
I'm thinking of making my own switch for the sidelights.
If anyone knows what the problem could be though, I'd greatly appreciate it.

(Alfa 147 1.6TS 2004)

Last edited by 12bubbles12; 18-04-15 at 13:57. Reason: New Info
12bubbles12 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

sidelights , sidelightshelp

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome