Noise on start up - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 18-04-15 Thread Starter
Status: Phil
AO Member
PMGT's Avatar
Join Date: Oct 2013
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 364
Images: 4
Noise on start up

Any ideas on this noise on start up?
Been under and all I can find is an exhaust mount (just after the flexi pipe) has come away from the box (cat?) so it's resting on it but the weld has broken
PMGT is offline  
Sponsored Links
Status: DB9 Top Gear Track
AO Silver Member
pubsinger's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: East Sussex
Posts: 1,629
Sounds like it's blowing too. Check the rear box hangers, one of mine split, meant the back box hung at a funny angle causing it to come into contact with the spare wheel well.

All the best

pubsinger is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

noise , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome