help selespeed problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 11-07-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
deporstu's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: cornwall
Posts: 62
Images: 2
help selespeed problems

after pulling up at my drive i went to put the car in reverse the red gearbox light came on the car revved but did not go backwards . then it went into neutral and started beeping i then put it back into reverse and it worked but the light stayed on. i then put it back into first and turned off the car. turned it back on again and the light went off as usual. it has been ok until today were i slowed down for a car in front of me. it went down to second gear and revved a did not move but when i put it down to first it moved away and drove normally. any info would be appreciated. please help a very worried man.
deporstu is offline  
Sponsored Links
Status: Gold Member
AO Gold Member
rarebear's Avatar
Join Date: Sep 2002
Location: The Netherlands
Posts: 7,021
Re: help selespeed problems

check battery... should give at least 13.4 volts without engine running.
rarebear is offline  
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
zulu ferret's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,255
Images: 2
Re: help selespeed problems

Rarebear, glad to see you again.: Just a quick question, are you able to access the complete Selespeed computerised program, with your expert knowledge, and equipment? Licensed Examiner holder? Just wondered, as you obviously have a vast pool of knowledge and resources at your disposal. Regards,zf. :
zulu ferret is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

problems , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome