147 gear linkage problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-03-15 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 149

Member car:

147 2.0 Lusso

147 gear linkage problem

Did my gear linkage bushes today, but I damaged the ball joint thing on the end of one of the cables. It has a black plastic thing that sits on a bit of red plastic and I'm told is supposed to keep the green clip on the ball on the linkage. I've superglued it back on, but I'm worried that it's goung to jump off the ball while I'm driving and I'll lose all gears...

Chris_derby is offline  
Sponsored Links
Status: loving the alfa
AO Member
rc_addicted's Avatar
Join Date: Mar 2015
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 883

Member car:

147 jtd 16v mjet

never done one myself but could you mod and put a nut and bolt through it to hold it tight ?
rc_addicted is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , gear , linkage , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome