reluctant to start - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-06-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
russ's Avatar
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 101

Member car:

156 selespeed

reluctant to start

Hi guys (and gals), good to see the old faithfull names still out there.
Need a bit of techie advice.
Blew my head (well my 156's head) two weeks ago, now all repaired and my mechanic is happy every went to plan. The car seems fine to drive and I've seen no loss of water. However getting it to start is a problem. Use to go as soon as the key was in, now it wants four or five goes at it. Doesn't matter if it's hot or cold she doesn't want to start. Once it's going, as I say, all seems well. Not sure whether I need the engine on the computer to remap it, or whether the head still isn't 100%.
Any comments / experiences appreciated.

Some mornings it barely seems worthwhile gnawing through the ropes.
russ is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

reluctant , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome