Alfa Romeo 156 Berlina (2003) locking problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 26-02-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2015
Location: Netherlands
County: Noord Brabant
Posts: 3
Alfa Romeo 156 Berlina (2003) locking problems

Hello there!

Yesterday evening I bought a Alfa Romeo 156 Berlina, took it on the highway and it drives smoothly and fell in love with Alfa already.

I had some issues with the radio code which are solved now, the only problem I currently have is lock problems.. Here is what happens:

When starting the car or placing my key and making contact I keep getting the sign on the console computer that the trunk is open or not correctly locked. No problem during driving though so I kinda ignored that..

Now when I try to lock my car via the remote it doesn't do a thing at all and when locking the driver door with the key all the stops in the doors go down and one second later come up again.. I guess this has something to do with the trunk not correctly locked according to the computer but when I checked it is closed perfectly.

Anyone has an idea how to solve this? I'm currently not locking my car at all since it doesnt really work..

Thanks in advance!

Kind regards.

Last edited by Lemmaz; 26-02-15 at 07:33.
Lemmaz is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 2003 , alfa , berlina , locking , problems , romeo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome