Torrential rain - now 156 wont start :o( - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-06-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2006
Location: Leamington Spa
Posts: 181
Torrential rain - now 156 wont start :o(

Driving home through the torrential rain last night in my 156, went through some stonking puddles all at low speed and my car was fine.

Got home, popped in the house for an hour or so, turned the key and not a sausage (just a few lights on the dash which dissapear when turning key fully) (

One assumes something electrical has been drenched by the rain (due to there being no under-tray no doubt) any suggestions as to what the issue may be ?

Im hoping that by leaving it for a few days it well get better I might disconnect and recharge battery (only 1 month old) and see what that does.

I hope it isnt really poorly as new AFM sensor, brand new OEM turbocharger, MOT, car tax and wheel bearings has crippled me recently (

He's dead Dave. Everybody's dead. Everybody is dead, Dave!
gav_sw20 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , rain , start , torrential

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome