Alfa 156 1.6 TS Strange Noise - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 06-02-15 Thread Starter
Status: In love with my Giulietta
AO Member
Join Date: Oct 2010
Location: Portugal
County: Setúbal
Posts: 16

Member car:

Giulietta MA

Alfa 156 1.6 TS Strange Noise


I have a 2002 156 which is having a strange noise at idle.

When i rev up, the noise disappear, does someone have a clue of what can be the problem?

Video of the noise:

bmpalmeida is offline  
Sponsored Links
Status: Still searching for a gee-gee
AO Silver Member
plastic penguin's Avatar
Join Date: Dec 2013
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 1,024
Sounds like water pump bearings. Are there any visible water leaks? Make sure you check that immediately, as any water leaks can perish the cam belt - this could be big trouble if overlooked
plastic penguin is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , alfa , noise , strange

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome