147 Headlight doesn't work - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-01-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2015
County: -
Posts: 9

Member car:

147 Selespeed

147 Headlight doesn't work


the right headlight on my '02 147 doesn't work. I've replaced the bulb, but it still doesn't light up.

From what I read, it should be either the grounds or the body computer. Can someone help me out with the location on the ground (according to the workshop CD, they share a common ground under the dashboard, however the other side works fine) and a hint on how to check the body computer?

The sidelight bulb on the same side broke three days after I replaced it, and the body computer comes up with the number plate bulbs sometimes but they're fine, in case that helps.
WhateverBro is offline  
Sponsored Links
Status: Alfa infected
AO Gold Member
purple145's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 7,026
the earth is behind the light somewhere according to the CD, is the main or foglight working as it shares the same ground?
Relay maybe? you need to take the connector off the back of the light and put a test light onto it to see if current is flowing.

purple145 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , headlight , work

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome