156 alarm noises - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 11-01-15 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2015
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 2

Member car:


Cry Like A Baby 156 alarm noises

My 156 ,now 10 yrs old, has decided to play silly beggars with the alarm system,firstly the alarm when switched on /off doesn't flash the amber lights anymore,then when switching the alarm on,decides to activate on a random basis ,the most recent is a clicking noise from the engine dept.and when trying to start the car the alarm is activated,I managed to by luck disable the alarm by justactivating the alarmonce or twice,but am now reluctant to activate again.Also I disconnected the battery and reconnected now I need the radio code ,!!hope you can help O:-) .
nkb156 is offline  
Sponsored Links
Status: Alfa-less :(
AO Gold Member
niallmoran's Avatar
Join Date: Oct 2003
Location: Dundee
Posts: 6,287

Member car:

'02 156 1.8 TS

is it just the original alfa alarm? They can be unplugged if you dive in under the wheelarch liner....problem solved
niallmoran is offline  
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,991
David C is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , alarm , noises

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome