unicorse BUG - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 19-05-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
Enzo156's Avatar
Join Date: May 2007
Posts: 455
Images: 1

Member car:


unicorse BUG

Its official, I have the Unicorse bug.. I just have to get one!
I strand of stainless at a time if I must!

2 things i'd like to ask

1. Anyone here on this magical website forum have the Unicorse exhaust installed? If so your thoughts please....

2. Other then the far east, is there any suppliers of this product, say somewhere in europe?

lol the last time I had a bug like this I got myself an Alfa V6 hehe
Enzo156 is offline  
Sponsored Links
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
zulu ferret's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,255
Images: 2
Re: unicorse BUG

Not sure if that's an infection that's spread here yet mate? Not as bad as Bird Flu' I hope?:
zulu ferret is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bug , unicorse

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome