147 central locking playing up - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 10-05-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
147 central locking playing up

The central locking on my 147 has developed an intermittent problem.
Occasionlly when I press the remote to open the doors, they unlock fine and the alarm deactivates but immediately locks again! This happened the other night and I had to quickly open the door and jump in before they locked again! It's getting more frequent now so is now a problem which I'll have to see to.

Anyone had this before? I've just had the battery replaced so that
rules that out. What should I look for?
davea300 is offline  
Sponsored Links
Status: Generating blue smoke. Lots of it!
Club Member
Membro Premio
Probusterrace's Avatar
Club Member Number: 25
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 2,701
Images: 14
Re: 147 central locking playing up

Have you tried a search to see if anyone's had this before?
Probusterrace is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , central , locking , playing

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome