147 Locking issues..... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-05-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
Bertone80's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: LONDON
Posts: 50
147 Locking issues.....


My 147 sometimes plays up with the central locking. When approaching and opening it on the button, it will unlock and then re-lock its-self after 1 or 2 seconds. So I have to unlock again on the button and open the door quickly before it relocks its self.

Once in the car the dash button for locking the doors is illuminated and I sometime can push it a couple of times to sort it out. Otherwise when I get out it wont lock on the button!

Its very annoying, I have taken the battery off to reset it and that worked for a while, but this really isn't any type of solution.
Bertone80 is offline  
Sponsored Links
Status: broken handle !sigh...handle replaced foc yeah..
AO Member
streethawk's Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 19
I have the exact same problem mate,doing my head in.i think a trip to an auto electrician is seeming likely....
streethawk is offline  
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
One of the door central locking motors is about to burn out, have this sorted before it costs you more than it ought to.
Smaky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , issues , locking

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome