156 Selespeed Problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 23-04-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2007
Posts: 1

Member car:

156 selespeed

156 Selespeed Problems

I have recently purchased a 2002 156 Selepeed. Of late, the gearbox has started behaving somewhat erratically, dropping into Neutral randomnly, and occasionally refusing to go into gear at all. Do any forum members have any suggestions as to what is wrong to cause these difficulties.. the fluid in the reservoir is topped up..

Many thanks
paulj12a is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
nomad's Avatar
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:


Re: 156 Selespeed Problems

Hello and Welcome !!

Have a look at the 156 lounge, there may be some answers there for you !!
nomad is offline  
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
zulu ferret's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,255
Images: 2
Re: 156 Selespeed Problems

What Nomad said, start at the battery, make sure it's A1/100% up to giving the required to the Sele' system first.:
zulu ferret is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 156 Selespeed Problems

welcome to AO Paul....

Status: happier today
AO Silver Member
merlin's Avatar
Join Date: Jun 2006
Location: Kent
Posts: 2,437
Re: 156 Selespeed Problems

welcome to AO
merlin is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , problems , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome