Alfa 147 Front Windows not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-10-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2014
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 22

Member car:


Alfa 147 Front Windows not working

Hi, I experienced earlier a problem with the flashing odometer and loss of radio, climate control, boot release and Electric windows. The majority of this was resolved with a fuse change, However, both front windows still dont work. I can open the rear windows using their own switches AND the drivers control but I can't open the drivers or passenger window by using the either of their controls. The audible beep sounds when pressing the buttons, but no action!!
Could this be another fuse problem?
If a motor is playing up on one of the windows, could this affect the passenger/driver window too?

Adeeley is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , front , windows , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome