Loose glovebox lid on 156... help! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Loose glovebox lid on 156... help!

Hi Everyone

I have a 156 JTS (2002), which has replaced a 156 Selespeed (1999). The glovebox lid on both of them didn't shut properly... it sort of has about 1cm further it could go but doesn't lock into place.

I think this is a common 156 problem.... do others have this issue on their 156, and even more importantly, does anyone have a fix for it?!

Sponsored Links
Status: -
AO Member
gray69's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: stockton on tees
Posts: 330
Images: 2

Member car:

156 veloce

Re: Loose glovebox lid on 156... help!

When i was looking for my 156 i viewed several cars and i thought the trim on all of them was loosish. having said that they were all older cars.but still decided to buy one
gray69 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , glovebox , lid , loose

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome