156 2.0 TS either stuck on hot, or stuck on cold - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 24-09-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
Bob33's Avatar
Join Date: Oct 2001
Location: Hertfordshire,England,UK
Posts: 213
Help 156 2.0 TS either stuck on hot, or stuck on cold

Hi, I have a problem with the Air Con and heater controls.

It either gets stuck on cold or stuck on hot.

At present it is stuck on cold, no matter what position the temperature control is set to it only blows cold air.

The water level is fine, the air con compressor is fine.

Sometimes it does the reverse and only blows hot even with the air con on.

Not sure where to start to sort this issue.

Need help and ideas to solve please.
Bob33 is offline  
Sponsored Links
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
Joss's Avatar
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 18,898
Images: 14
The panel as you've mentioned in another thread is a good place to start.
Joss is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , cold , hot , stuck

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome