error code - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 7 Old 22-03-07 Thread Starter
Status: Alfaholic.Driving156 ,and GT
AO Member
 
Davztyr's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 97
Images: 7

Member car:

156/GT

error code

hi there wondering if any one can help-eml came on when driving to work, so phoned rac to come and see what problem was,and the guy said it was throwing up error code p1161.anyone any ideas what this could be? he reckoned some kind of emissions failure-so is it safe enough to drive 40+miles to dealer? thanks in advance
Davztyr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 7 Old 22-03-07 Thread Starter
Status: Alfaholic.Driving156 ,and GT
AO Member
 
Davztyr's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 97
Images: 7

Member car:

156/GT

Re: error code

Btt
Davztyr is offline  
(Post Link) post #3 of 7 Old 22-03-07 Thread Starter
Status: Alfaholic.Driving156 ,and GT
AO Member
 
Davztyr's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 97
Images: 7

Member car:

156/GT

Re: error code

c'mon guys any ideas?
or even where i could get a hold of a list of codes?
Davztyr is offline  
harrythesnotgobbler
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: error code

Ive lent my code reader and book to a friend at work, I hopefully should have it back by next week, so if you dont have any luck by then pm me, however, try this site...........trouble codes, in the mean time ill see what else i have stashed away.
 
harrythesnotgobbler
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: error code

and this one.........http://www.auto-diagnostic-codes.com/
 
Status: -
AO Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 25

Member car:

2.0 Sportwagon

Re: error code

I think this holds the answer for ya good luck
http://forum.alfa156.net/forum/forum....asp?TID=29174
kimpgray is offline  
(Post Link) post #7 of 7 Old 23-03-07 Thread Starter
Status: Alfaholic.Driving156 ,and GT
AO Member
 
Davztyr's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 97
Images: 7

Member car:

156/GT

Re: error code

thanks for replys guys,so it looks to be a lambda sensor fault,will find out for sure today.just kinda relieved the engine isnt fuggled.
Davztyr is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Tags
code , error

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome