Codes? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 05-09-14 Thread Starter
Status: 99.9% Sorted.
AO Member
19frost59's Avatar
Join Date: Feb 2011
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 360

Member car:

156 Veloce

Hmmm Codes?

I've had a few MCSF's lately so I plugged my car in and took a look. I got P0300, P0301, P0302, P0303 and P0304. Which are all misfire codes, P0301 being cylinder 1, and P0304 being cylinder 4. And a message underneath telling me that this is an intermittent fault that is presently non-present, or words to that effect. So now I haven't got a clue what could be causing the problem. Just wondered if anyone else has? The car is a 2002 156 1.6 Veloce.
19frost59 is offline  
Sponsored Links
Status: turbo charger assembler
AO Silver Member
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 1,928
id guess to affect all 4 cyclinders its a problem with wiring before them?

may be wise to ask/look around your area for a auto electrician to have a quick look
hdseven is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome