Alfa Romeo 156 1.9 Sport Electrical Issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-09-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2012
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8

Member car:

Alfa 156 Sport

Alfa Romeo 156 1.9 Sport Electrical Issue

Good morning,

Coming home on monday It was a total monsoon! shortly after the rain stopped my car filled with smoke.. I lifted the bonnet and smoke was coming from the top left corner of the engine cover.

I have Taken the engine cover off to see if i can see anything smouldering and I cant see where it would have come from. I went out to it yesterday to investigate further and the battery is completely Flat so something i am imagining has shorted out and the speedo is perminantly set at 160mph!

Has anyone on here had any similar problems and can offer me any advice?

To be honest i was going to trade it in this week and just need it working long enough to drive it into the dealership! lol!
Carl_84 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2012
Location: United Kingdom
County: Rutland
Posts: 157

Member car:

GT 1.9 JTD

Sounds like the alternator got soaked and shorted out...bad luck
exton_posh is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , alfa , electrical , issue , romeo , sport

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome