all indicators flick on intermittently - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 07-03-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
all indicators flick on intermittently

Hello alfa owners

I've just bought a second hand alfa 1.9jtd sportwagon (03)
I've only had it a day and encountered a strange problem with all my indicators flicking on and off as if the hazards were on but with a much larger pause between flashes. It sorted itself out after stopping and restarting (is that a reboot? ). Has anybody else had the same kind of problem? I would take it back to the garage I bought it from but it's a 5 hour round trip.

I've also had the 'motor control failure' type of message flash up very briefly while driving on the motorway. After reading some very useful posts on this website I'll be contacting an Alfa specialist tomorrow to find out how much they charge to diagnose the problem.

Thanks in advance

andrew_c is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

flick , indicators , intermittently

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome