Shock absorber top. Something looks wrong? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 05-08-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
William Carr's Avatar
Join Date: Aug 2013
Location: Norway
County: Østfold
Posts: 164
Images: 4

Member car:

156 - 98 MODEL

Shock absorber top. Something looks wrong?

I have had my 156 off the road for about 2 months now. Going over most of it and fixing as much as I can. Looking up into the front left side wheel arch today it looks like the top cap is out of position. I can see the "tags" on the rubber top. Not so on the right hand side. I took a photo. Any thoughts would be most welcome.

Oh and it looks like the car has had a crash repair on that side at some time.

Attached Images
File Type: jpg shock.jpg (66.5 KB, 19 views)
William Carr is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

absorber , shock , top , wrong

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome