Intstrument lights, sidelights, rearlight failure, urgent help needed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 21-02-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
El Padre's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Essex
Posts: 280
Images: 15

Member car:

156 V6 - 24V

Intstrument lights, sidelights, rearlight failure, urgent help needed

Today I thought I would change over the central console from a 'carbon effect' to a plain grey. No worries. Took it all out out, piece by piece. Put it all back.

Everything was all well and good.
As I was about to turn on the ignition my daughter pressed the lighter inwards.
When I turned on the ignition a smelt a little burn (faint) and then no instrument/warning lights at all. Tested other electrics... sunroof ok, sidelights, main beam, brake lights, interior lights alarm etc. Everything seemed fine apart from.....
No sidelights, no rear lights or rear fog lights, and no instrument panel lights including the warning ones.

Help, Help, Help. I have looked at the fuses but have no idea at all. Why just these items. Car starts fine.

Anyone any suggestions please .
El Padre is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

failure , intstrument , lights , needed , rearlight , sidelights , urgent

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome