Immboliser problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-01-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2007
Posts: 2

Member car:

156 1.8 T-Spark

Help Immboliser problem

Hi all

I ave a 156 1.8 t/spark, I ave a problem with the immboliser least thats what the garage say. The car would stop dead while drivin and i wuld try and start and it would start, I wuld leave it for 15-20 mins and it wuld go again and I may get 5-10 miles b4 same aGAIN.
has anyone every experienced this and will a new coded key fix this problem or is it somethin else.

dub95 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2004
Posts: 24

Member car:

Alfa 156 2.0 JTS

Re: Immboliser problem

Are you sure it is an immobiliser problem? Does the code light stay lit permanently?

If it extinguishes itself it would be more likely the TDC sensor needs replacing
TrueBlue is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

immboliser , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome