help please - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 27-04-14 Thread Starter
Status: help me pls b4 i scrap it
Join Date: Apr 2014
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 3

Member car:


help please

My Alfa 147 diesel is telling me that nqs not programmed and the clock lights keep flashing can anyone help? Thanks scott
scottyithell is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
keat63's Avatar
Join Date: Nov 2013
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 109

Member car:

Kia Sportage

It sound like it needs a proxy alignment.
You'll require the cables, a laptop and software
keat63 is offline  
Status: -
Join Date: Jan 2011
Location: United Kingdom
County: Pembrokeshire
Posts: 5

Member car:


I have the same on my 147 Selespeed after changing battery. Invested in Multiecuscan diagnostic kit but the Proxi alignment timed out! According to the support person 'The problem is that there is no connection to the dashboard module at all. It is either disconnected from CAN or damaged', but the speedo,tacho etc. is working but not the mode button, therefore speed limit buzzer time etc. can't be adjusted. All in all not very helpful.
chrido is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome