Whole headlights not working please help!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 27-04-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2013
Location: United States
County: California
Posts: 3

Member car:

Alfa 147 JTD

Help Whole headlights not working please help!!!

Hello everyone
I wanted to place bi xenon projector and xenon bulbs along with balast and wiring canceller on my alfa 147. I bought everything, and i removed bumper, reached headlights, and removed them as well. Then i went heating headlights in box so i can remove whole plastic and then i placed morimoto bixenon projector, i connected xenon along with balasts etc and i placed new sidelight bulb and fog light...when i went to try(i went and only tried one headlight) only sidelight and long beam light was working, xenon is not working and i didn't hear any sound or buzz or anything...so i changed wires a bit i thought maybe i didn't place + and - signs where it should be but nothing worked..then i again switched back how it was and then my whole headlight didn't work! Sidelight not working, long beam not working and i thought omg what now..so i tried placing other headlight(this was without xenon installed) and again right headlight was not working at all..like there was some electrical problem and some fuse or relay blew away or something that caused both headlights to stop working..i don't think they are getting electricity from car at all(i have new battery and i tested xenon on other battery i have in my home it works perfectly)..so if someone had similar issue can you please let me know where to look what to check etc...
P.S. I tried removing T02 relay under the bonnet and i will replace it tomorrow(20A) maybe that is not enough for xenon or something i did wrong, any suggestions are appreciated

Thanks and sorry for so much text
mishel2 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

headlights , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome