another airbag problem - light on - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 01-12-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2006
Posts: 5

Member car:

156 1.8 TS 1998

another airbag problem - light on

Today I checked my left front parking light bulb and found out it is burned out. I checked also voltage in bulb socket and it was o.k. I dont have a replacment yet but when I started car I got airbag red and yellow light on on the dashboard. I checked yellow conector under passanger seat and it is connected. I didnt see any similar connector under driver seat.
Few days ago I also had connector A from speedo disconnected and engine run and connected again but there was no problem with airbags after that.
Could I do something wrong playing around cables in the front light that caused the airbag problem? Pulled some cables or sensor or what? Or something with speedo? I also checked the fuse for airbag and it is ok.
Where else I can find connectors for airbags or its sensors?
Help please.
drahus is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

airbag , light , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome