Lusso 147 prob - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 17-03-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2013
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 9

Member car:

alfa romeo 147

Lusso 147 prob

hi guys i have a prob with my lusso 147 its an annoying squeak in front i really think its suspention prob , only get noise when goining over bumps or pit in road: noise in driver front could be somthing loose under dash dont know, any comments welcome
DevonBOY is offline  
Sponsored Links
Status: Rupert Gaylord Egger of Eggington Hall
AO Gold Member
rugbymike7's Avatar
Join Date: Jan 2014
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 6,919
It's suspension related. Probably upper wishbone bushes. But could be other bushes on other suspension parts. Best bet is to jack it up and have a look
rugbymike7 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , lusso , prob

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome