147 Faulty Windscreen Wipers - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 10-11-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 14

Member car:


147 Faulty Windscreen Wipers

I appear to have a problem with my windscreen wipers driving in the rain tonight i discover that if i switch the wipers off when the rain stops i can no longer switch them back on again when the rain starts again. The only way i can get the wipers working again is by switching the engine off and back on again. I would be greatful if anybody has had this problem before and knows of any likely causes and how to fix it?
stuartcreswick9 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Saint Etienne's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Posts: 35

Member car:

147 1.6 lusso

Re: 147 Faulty Windscreen Wipers

I've a similar problem with my 147 Stuart. When I have intermittent wipe on, the wipers seem stop working at all after a while (including the rear wiper) and I can only get them working again by switching the engine off then restarting. Unfortunately, cant help you with the remedy as the only way Ive solved it, is by not using intermittent at all.
Saint Etienne is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , faulty , windscreen , wipers

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome