salespeed/acceleration screw up help!!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 08-11-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Help salespeed/acceleration screw up help!!!!

hi driving my car last night was driving fine went for coffee got back in car started car was all good went into reverse ok but when taking off was jumpy and almost cutting out and just did not want to go and made sum noise did the same when taking off in 1st and 2nd but still went through all the gears fine and once over 30-40klm was smooth and fine and went down the gears fine just the taking off so from 0klm-bout 30klm was like my clutch was slipping or sumthing its done bout 70.000klm was only serviced at 64.000klm and has never has a problem and has had everything replaced that needed to be when servicing any idea plz help
gcplaya156 is offline  
Sponsored Links
(Post Link) post #2 of 2 Old 08-11-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Re: salespeed/acceleration screw up help!!!!

if any one can help my msn email is thanx
gcplaya156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

salespeed or acceleration , screw

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome