No Power!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 31-10-06 Thread Starter
Status: Struggling on
AO Gold Member
Brickman's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 11,614
Images: 26
No Power!!!

This weekend my GT JTDm, had no power (no electrics at all) had a look under the bonnet, and found the bolt on the main fuse box had rattled loose, tightened it up & off I went. So if this happens it should save you some time looking, has anyone else had this happen to them? It's going in for the recalls on Thursday so I've asked them to check it out.
Brickman is offline  
Sponsored Links
Status: G7 JTS is back :D
AO Gold Member
Lynn GT's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 7,218
Images: 13
Re: No Power!!!

Not had this problem, but thanks for the info - may come in useful one day
Lynn GT is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome