Lazy lectrics - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 09-10-06 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 19
Hmmm Lazy lectrics

My car,156 TS 2.0L,2001 model has only ONE annoying fault,that is after starting the engine & driving away it takes approx 30 secs. for the speedo to work,also if lights are on,when the speedo starts to work, @ the same time the dashboard display becomes brighter.
EWAN is offline  
Sponsored Links
Status: Generating blue smoke. Lots of it!
Club Member
Membro Premio
Probusterrace's Avatar
Club Member Number: 25
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 2,701
Images: 14
Re: Lazy lectrics

Sounds cool.
Probusterrace is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Lazy lectrics

Lucky did you make it do that?
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Lazy lectrics

nice...don't we just love the Alfa gremlins


Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

lazy , lectrics

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome