Alfa romeo 147 twin spark key fob problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 04-02-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2014
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 2
Alfa romeo 147 twin spark key fob problem

I have recently brought a alfa romeo 147 2.0L Tspark and after the first day of owning it the key fob decides to not work if I hold any button (lock unlock or boot open) a red led light blinks continually but doesn't arm the alarm I have replaced the battery's in both the main and spare key and neither work and both still blink in the same manor I have managed to unlock the car using the fob once but never since and it was only after about half hour pushing the buttons lol I don't really want to pay the 200 quid or whatever it is to have them reprogrammed or whatever so I was just wondering if anybody could tell me what is actually wrong with it and give some solutions I could try thanks questions welcomed
jamescarter is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , faulty , fob , key , problem , romeo , spark , twin

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome