147 problems, selespeed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 28-09-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2006
Posts: 6

Member car:

146 TI

147 problems, selespeed

hi all,

ok first post, my up shift paddle on alfa 147 selespeed is not working/stuck.

Prior to this problem the gearbox kept going into neutral whilst driving! im hoping its not a actuator problem! anybody know how much a new paddle assembly is and how easy it is to fit.

any advice on selespeed welcome.

daisycutter is offline  
Sponsored Links
Status: Vroooooooom!
AO Silver Member
paulmacs's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Armagh
Posts: 2,338
Images: 4

Member car:

Giulietta QV

Re: 147 problems, selespeed

I wouldnt automatically think actuator with it going into neutral while driving.

This has happened to a lot of drivers, me included and it was just a simple and inexpensive callibration needed. Since I got mine done, I went from a lot of slips into neutral to just one in months.

I cant help with the stuck paddles i'm afraid.
paulmacs is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 147 problems, selespeed

sorry to hear of ur troubles dude...have you used the search facility above yet ?

all the best


Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , problems , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome