central locking/alarm problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 28-09-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
central locking/alarm problems

I've got a 2000 alfa 156 and when i press the button on the key fob to open the car nothing happens. The battery in the fob is new and the led does flash on it. I can open the door lock manually but as soon as the door is pulled open the alarm activates. Is this a problem with the chipped key fob?
neil burns is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2005
Posts: 164
Images: 6
Re: central locking/alarm problems

Hi is the car battery flat? If it was the remote would not work but the alarm would run off its own battery. See if it will start. even with the alarm going off it should still start.
kevs gta is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

central , locking or alarm , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome