Injectors - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 28-01-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
MariusDJ's Avatar
Join Date: Sep 2013
Location: South Africa
County: Gauteng
Posts: 40

I've had a thread a couple of weeks ago where my car wouldn't start. We came to the conclusion that the injectors got some dirt when I drove her with an almost empty fuel tank. I've put some injector-cleaner in with full tank and drove her about 100 km without any problem accept that small light burning in the top right corner (injector fault-light ) if I switch off engine and try to start she does nothing (cranks only) she only starts when she cold but after driving and engine is hot she doesn't. Does this meen that I'm gonna have to replace the injectors , and can it be done by myself or is that to be done by pros ?
MariusDJ is offline  
Sponsored Links
Status: wanted dead and alive!
AO Member
SchrodingersCat's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: United Kingdom
County: Norfolk
Posts: 450
Not starting when hot is typically the crankshaft (rpm) sensor. Can you get your fault codes read?
SchrodingersCat is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome