LED's - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 27-01-14 Thread Starter
Status: Phil
AO Member
PMGT's Avatar
Join Date: Oct 2013
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 364
Images: 4

Anyone managed to get LED's that don't throw up errors for the rear of the GT (tail\stop and turn)
Had some that were "canbus error free" but still threw up an error
Changed the front sidelight bulbs to "canbus error free" led's and no problems
PMGT is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
TOX1C's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: Amesbury
County: Wiltshire
Posts: 4,325
Images: 9
I tried some and they were dimmer than the usual bulbs but didn't throw up errors. It was some time ago and I haven't bothered since, but would be interested but I don't want to faff about with resistors.

Did get some excellent reversing bulbs though with CREE LEDs.
TOX1C is offline  
Status: -
AO Member
BrenGT's Avatar
Join Date: Apr 2015
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 31
I just tried to do this. I got some CREE Red LED stop/tail (BAY15D) ones, they were really bright, but threw up the error message. I believe you can get resistors to put a load on the circuit similar to a standard bulb to sort this out but haven't tried it yet.

Has anyone found bulbs that actually work without splicing wires?
BrenGT is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome