156 Selespeed -00 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-01-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2014
Location: Sweden
County: Västernorrland
Posts: 9
156 Selespeed -00

My Alfa Romeo have been skipping gears lately. The gear that are being skipped are 2 and 4. But it can gear down from 3 to 2 perfectly although with a little thud, same goes for from 5 to 4. And occasianly i cant get in reverse. We are going to change the thermostat since the temperature is around 50 - 60C. Do you think a termostate change and a ECU reset can fix the skipping ?

best regards Christoffer
zChris is offline  
Sponsored Links
Status: MOT Passed
Club Member
Membro Premio
baxter2308's Avatar
Club Member Number: 2209
Join Date: Feb 2013
Location: United Kingdom
County: North Yorkshire
Posts: 854

Member car:

147 Sport Q2


I do not own a selespeed myself but this discussion may help you as it seems to be a common problem, hope you get it sorted.

Best of luck!

Last edited by baxter2308; 23-07-14 at 22:57.
baxter2308 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome