Weird GT headlamp problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-09-06 Thread Starter
Status: travelling in style.......
AO Member
mygt's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Ireland
Posts: 111
Images: 16

Member car:

159 Sportwagon

Weird GT headlamp problems

Yesterday evening I came out of the house and the headlamps on my GT were on. It wasn't dark and I hadn't even unlocked the car.

When I sat in the light symbol was lit on the dashboard and turning the lights on and off before starting the car made no difference. After starting the car it was possible to turn off the lights.

The other intermittent problem is that sometimes the sidelight on the drivers side doesn't work and I get a warning on the dash. Going to replace the bulb today, but is it possible that the 2 are linked?

Or am I having some of those glorious 'electrical problems'??
mygt is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

headlamp , problems , weird

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome