Central locking won't work!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 30-12-13 Thread Starter
Status: Car is never better
AO Member
Join Date: Feb 2013
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 32
Central locking won't work!!

Hello I know this has been mentioned on many occasions and I have read and tried most of the methods mentioned so I think I may have to check all the connections.
Can anyone please tell me where the central locking/alarm connections are on the doors and boot and bonnet and any other that I should check.
This is getting a bit annoying now it worked intermittently and has now failed. The car locks by the key and also I can set the alarm by the key but can't lock/set the alarm with the key.
I had a minor ding in the back a while ago and had the boot repaired I'm thinking going by what has been said that May be the problem also the drivers door is not shutting properly at times.
If there is anything else I should try because I'm at my wits end with it.

Last edited by Daley1968; 30-12-13 at 14:11.
Daley1968 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

central , locking , work

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome