Squeek when acclerating... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 11-07-06 Thread Starter
Status: Vroooooooom!
AO Silver Member
paulmacs's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Armagh
Posts: 2,338
Images: 4

Member car:

Giulietta QV

Lick Squeek when acclerating...

I can hear a faint squeek from the front of the car when accelerating, however this disappears when the throttle is released.

The car is a 147 Sele and has just had its 72K service 3000 miles ago.

Does anyone have any ideas as to what could be causing this?
paulmacs is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Squeek when acclerating...

you havent got a small rodent stuck under the bonnet...

just a thought

Status: Quo
AO Silver Member
harleyriv's Avatar
Join Date: Jan 2006
Location: Tuvalu
County: -
Posts: 4,706
Images: 19
Re: Squeek when acclerating...

..It may have been trying to escape Mike's lubricated tube..........
harleyriv is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

acclerating , squeek

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome