lost the plot with 156 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 25-06-06 Thread Starter
Status: Brera 2.4 jtd 500 abarth
AO Member
alfatwice's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: wickford essex
Posts: 910
Not Happy lost the plot with 156

hi all it cant be that difficult to find out why my 156 jtd will not rev above 3000 rpm when the engine light is on then take it above 3000 rpm again then it goes out had new maf fitted and its still the same it,s got to the point that i can make the managment light go on and off when i like just by giving the car some stick posted this prob, before but had no feed back ,the car,s going in to be looked at on tuesday ,the company taking the vehicle think its the egr valve .

156 04 20vjtd 2.0 gtv 02 daf scania
alfatwice is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: lost the plot with 156

They might be right....I had problems with AFM at first trying to cure a hesitation. Main dealer also replaced EGR valve as it gives similar symptoms....could be your problem.

Status: - Update
Posts: n/a
Re: lost the plot with 156

lets hope that will sort it


Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , lost , plot

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome