GT 2.0 JTS - Ride changed!!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-06-06 Thread Starter
Status: New cam shaft GTrevitalised
AO Member
alfajts2's Avatar
Join Date: Jun 2006
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 266

Member car:

Alfa GT 2.0 JTS

GT 2.0 JTS - Ride changed!!!!

Car coming up to 2 years old, was fine on all road surfaces up to a week or so ago! Seems to not handle uneven surfaces anymore, does not 'soak up' bumps. At 40-60mph sets up a vibration felt all through the car(rumble like), well how many different descriptions can I come up with! Makes me 'seasick' after a longish trip. Anyway its hard to tell if its the front or rear, will be with the dealer soon. But any thoughts to help identify the problem? My dealer is good but might not be easy to put a finger on.
alfajts2 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,994
Re: GT 2.0 JTS - Ride changed!!!!

Sounds like one or more suspension dampers have gone.
Depending on your warranty it may be covered (I had the front pair replaced during the 2nd or 3rd year).
David C is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

changed , jts , ride

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome