Radio reception on 147 selespeed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 31-05-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2006
Posts: 7
Radio reception on 147 selespeed

I have just recently bought a 147 2.0 selespeed and since I have had it the radio reception has not been the best, it keeps losing its signal and is never a constant quality reception.

Has anyone else had this problem and if so what is causing it?


lewwj is offline  
Sponsored Links
Status: where is life going
AO Silver Member
Dupes's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Southampton
Posts: 1,352
Re: Radio reception on 147 selespeed

probably the aerial not plugged in at th radio, or there is a booster box for it that the aerial can be loose on or the power lead to the booster box is often not connected propely, and this is often the reason
Dupes is offline  
Status: Paternal
AO Silver Member
Simon_S's Avatar
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 1,322
Images: 5
Re: Radio reception on 147 selespeed

Opposite problem with mine - travel bulletins from hundreds of miles away! I'm sick of BBC Radio Leicester travel news...
Anyway, there's a sensitivity setting in the radio menu; check it's DX not LOC.
Simon_S is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , radio , reception , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome